18. september 2018 14:56

Stor konference: Gør oplevelser til en del af din virksomhed

Deltagerne ved NICE Live The Festival den 25. oktober kan blive skarpere på, hvordan man tænker oplevelser ind i driften af sin virksomhed. Til at inspirere vil blandt andre direktør for Hotel Alexandra, Jeppe Mühlhausen, fortælle, hvordan man kommer i gang med en oplevelsesfokuseret tilgang til forretningen.

Han har blandt andet rådgivet direktøren for Hotel Amerika i Hobro, Peter Lyngby Hansen, til, hvordan virksomheden kan styrke sig i mødet med gæsten. Et arbejde som har ført store resultater med sig fortæller hoteldirektøren fra Hobro:

”Med NICE var målet at sætte handling bag ordene og finde ud af, hvad der gjorde vores sted unikt. Her lagde vi vægt på vores placering i en skov og vores specielle navn. Herefter arbejdede vi med at lade disse ting gennemsyre vores virksomhed. Det betød, at skoven blev trukket ind i værelserne, og de fik navne efter amerikanske kendisser og præsidenter. Begrebet ’weekendture’ blev erstattet med, at vi nu sælger skovture. Hertil kom et stort arbejde med at få hele staben med på projektet”, siger Peter Lyngby Hansen, adm. direktør hos Hotel Amerika, som desuden fortæller, at virksomheden har arbejdet med et koncept, der hedder ”skoven med til bords” i hotellets restaurant.

Hotel Amerika_Skov på værelset

Han mener, at kombinationen mellem navnehistorikken, den omkringliggende natur og personalet giver en krydsning, som er helt unik for virksomheden, og han glæder sig over, at den nu er kommet mere til sin ret.

Hos Hotel Amerika har den nye måde at arbejde på givet gladere medarbejdere og højere gæsteanmeldelser.

Ved konferencen NICE Live The Festival vil både Jeppe Mühlhausen og Peter Lyngby Hansen være en del af workshoppen NICE Works, hvor deltagerne kan få redskaberne til selv at komme i gang med at skabe mindeværdige gæsteoplevelser. Her vil der blandt andet gives værktøjer til involvering af medarbejderne, så de føler ejerskab i virksomhedens nye retning gennem deres egne kreative ideer.

Læs mere om NICE Live The Festival her

Du tilmelder dig her.