Kvinde der drikker kaffe

Formålet med NICE projektet er, at skabe en bevægelse i Danmark, der løfter service- og oplevelsesniveauet gennem hele turismens værdikæde, så vi kan skabe mindeværdige oplevelser, som får vores gæster til at komme igen og anbefale os til andre.

For at udbrede NICE mindsettet i hele Danmark samt dele viden og erfaringer om NICE projektet, etableres et forum for konsulenter, som på forskellig vis arbejder med at understøtte og udvikle virksomhedernes og medarbejdernes forståelse og kompetencer, i forhold til at skabe bedre og mere mindeværdige gæste- og kundeoplevelser.

Medlemmer af NICE konsulentforum får en indgående viden om NICE projektet via gennemgang og diskussion af cases, metoder og analyser samt deling af konkrete erfaringer med service- og oplevelsesinnovationer.

Den aktive deltagelse og deling af viden og erfaringer i NICE konsulentforum, giver mulighed for at benytte logo, cases, erfaringer og viden fra NICE i forbindelse med egen konsulentvirksomhed. Medlemmer af NICE konsulentforum forventes at optræde som ambassadører for NICE bevægelsen, med henblik på en national indsats i forhold til, at løfte gæsteoplevelsen inden for hele turismens værdikæde.

Alle konsulenter, som arbejder med service- og oplevelsesudvikling har mulighed for at deltage. NICE konsulentforum mødes som udgangspunkt to gange årligt.

Det er NICE sekretariatet, som i dialog med medlemmerne af NICE konsulentforum, sørger for at invitere til møderne og for at skabe et relevant indhold.

Møderne afholdes i København. Medlemmer af NICE konsulentforum betaler 1000 kr. årligt for at deltage i forummet. Betalingen skal dække forplejning og materialer på møderne.

NICE konsulentforum mødes som udgangspunkt to gange årligt. Alle konsulenter, som arbejder med service- og oplevelsesudvikling har mulighed for at deltage.

 

Konsulentforum Hovedstaden

Næste Konsulentforum

Hvor: Børsen i København

Hvornår: 28. februar

Program: Program for NICE konsulentforum d 28 feb 2018.

 

Medlemmer af Konsulentforum

 

Konsulenter_Word_udklip

Bergman Smit       Customize Ny

For mere information kontakt:

Projektleder:
Lene Wendelboe

Email: info@niceproject.dk
Telefon: +45 20 72 30 95

HORESTA
Vodroffsvej 32

1900Frederiksberg C