18. august 2017 17:08

Har du fået meldt dig til NICE Challenge – stafetten for mindeværdige oplevelser? Du kan stadig nå det!

Facebookcoverb_TilmeldDu tilmelder dig med din mail-adresse her.

NICE Challenge er verdens første stafetløb i at skabe mindeværdige serviceoplevelser! Se det som en enestående mulighed for at udfordre dig selv og dine kollegaer på, hvordan I, selv med små forandringer, kan gøre en forskel og løfte jeres serviceoplevelser til uanede højder sammen med jeres gæster og kunder.

Hvad går det ud på? 
NICE Challenge gennemføres i samarbejde med Fucking Flink og løber over syv dage fra mandag d. 21. august til søndag d. 27. august 2017.

Hver dag modtager du en udfordring i din mailboks. Udfordringerne er inspireret af Oplevelsesmanifestet, som er et fælles mindset for, hvad der skal til for at skabe unikke oplevelser.

Når du har gennemført udfordringen, kan du dele din oplevelse på vores NICE facebook side – hvor du også kan blive inspireret af, hvad dine kollegaer i servicebranchen har fundet på.

Hver dag kårer vi dagens NICE Challenger, som modtager en præmie til deling med sine kollegaer eller medstuderende.

Vores ambition er at skabe et sted, hvor vi i servicebranchen kan samles og inspirere hinanden til at gøre Danmark verdenskendt for unikke serviceoplevelser – som vores gæster og kunder ikke kan lade være at anbefale og vende tilbage til.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage i NICE Challenge – hvad enten du er direktør, studerende, nyansat,gør rent, tidligere har arbejdet i branchen eller blot er nysgerrig og brænder for gode serviceoplevelser!

Du kan deltage på eget initiativ, eller du kan vælge at invitere dine kollegaer eller undervisere og medstuderende med. Både virksomheder og uddannelsesinstitutioner mfl. kan deltage. Du kan både deltage på dansk eller engelsk.

Du tilmelder dig med din mail-adresse her. Det koster ikke noget at deltage.

Vi håber, at udfordringerne i løbet af NICE Challenge ugen vil give jer blod på tanden til at møde jeres gæster og kunder på nye og mindeværdige måder!

Kontakt NICE sekretariatet, hvis du har spørgsmål. Læs også om NICE Challenge her.

Vi ønsker jer alle en NICE sommer!