Kom til storsmilende festival om mindeværdige gæsteoplevelser

Vil du skabe gæsteoplevelser i verdensklasse? Kom og bliv inspireret til, hvordan du kan nytænke gæsteoplevelser i din virksomhed til NICE Live The Festival!

NICE har besluttet at lukke årets festivalsæson med et brag af en endagsfestival, hvor de mindeværdige gæsteoplevelser er i centrum. Festivalfeberen bliver blandt andet hjulpet på vej af festivalarmbånd, spændende festivalmad, og alt hvad dertil hører.

Festivalen finder sted den 25. oktober fra kl. 10.00 – 16.00. Kom og vær med til at slå et slag for mindeværdige gæsteoplevelser.

Du kan tilmelde dig NICE Live The Festival her.

I løbet af dagen kan du få indblik i de bedste fortællinger fra NICE, som kan inspirere dig til at nytænke gæsteoplevelsen i din virksomhed. På NICE LIVE vil du kunne opleve og høre spændende indlæg fra virksomheder som Tivoli, Flying Tiger, Magasin, Arthur Hotels, Torvehallerne, Hotel Amerika, Dronning Louise, Ribe by og mange flere.

Dagen vil være inddelt i fire spor, hvorfra deltagerne selv kan sammensætte et program. De fire temaer er bygget over oplevelsesmanifestet:

NICE THEATRE – Forumteater om oplevelsesfokuseret virksomhedskultur samt tillid og råderum til medarbejdere.

Fra service til oplevelsesfokuseret virksomhedskultur. Gennem forumteateret udspilles nogle af de dilemmaer, der kan opstå, når man ændrer sin virksomhed og dermed virksomhedskulturen fra serviceorienteret til i højere grad at være oplevelsesfokuseret.

Forum Teater vil vise, hvor enkelt og komplekst det er på en og samme tid at flytte sig fra et perspektiv og tankesæt med tilhørende standarder, rutiner, processer og belønningssystemer til et andet tankesæt og perspektiv, hvor der i højere grad er fokus på empati, emotioner, interaktioner og relationer med gæsterne/kunderne.

NICE STORIES Fortællinger fra autentiske, nysgerrige og passionerede medarbejdere og deres oplevelser med nytænkning og co-creation.

Hvad skal der til for, at medarbejdere kan være autentiske, nysgerrige og passionerede i deres job, og får rum til at tænke nyt og skabe oplevelser sammen med gæsterne?  Enhver situation, ethvert sted rummer en mangfoldighed af samskabelses- og oplevelsesmuligheder. Hvordan kan medarbejdere og ledere være med til at udfolde det potentiale?

En række medarbejdere og ledere vil i dette spor til NICE Live fortælle om, hvordan de bliver motiveret via arbejdet med nytænkning og co-creation. For sammen med gæsten har disse medarbejdere ændret deres arbejdsgange med henblik på at skabe oplevelser SAMMEN MED gæsten i stedet for oplevelser for gæsten. Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilke oplevelser, der skabes. Men fælles for alle gælder det om, at skabe det unikke for den enkelte virksomhed – sammen med gæsten.

NICE EXPERIMENTS – Workshop hvor du kan komme i gang med NICE og arbejde med oplevelse i alle kontaktflader.

Hvordan og hvor starter man med at arbejde med mindeværdige gæsteoplevelser? Bliv klogere på NICE metoderne og deltag i en session, hvor NICE-erfaringerne bringes i spil, og hvor deltagerne selv kan være med til at udvikle kreative løsninger. Opgaven lyder blandt andet, hvordan man bruger NICE’s principper på en måde, så de forankres i virksomheden og samtidig giver fantasien og nysgerrigheden frie rammer i medarbejdernes møde med gæsterne.

NICE TALKS – Debat om ledelsens engagement og kompetente medarbejdere og ledere

Deltagerne på NICE Live The Festival får ved NICE TALKS en mulighed for at høre ledere fra NICE-virksomheder i en paneldebat, hvor de fortæller og bliver interviewet om behovet for ledelsens engagement. For hvordan gør de konkret? Og hvilke udfordringer er der i forhold til at arbejde med NICE? Deltagerne får her mulighed for at høre og debattere bud på, hvordan man starter NICE op i egen virksomhed og får det ønskede engagement og ejerskab hos medarbejderne.

Lokation
Arrangementet finder sted i København hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design & Konservering på Holmen.

Program
I løbet i dagen vil der være rig mulighed for at høre interessante oplægsholder og deltage i inspirerende workshops. Du skræddersyr dit eget festivalprogram via NICE Live-app’en. Det er helt op til dig selv, hvor meget du vil presse ind, for der vil også være rig mulighed for at netværke med branchen i et af de mange loungeområder.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig NICE Live The Festival her.