11. juni 2016 14:40

Nyhedsbrev fra juni

Kære NICE Forum, 

Tak for sidst til de mange, der deltog i NICE Forum på Christiansborg den 23. maj, hvor vi fik skudt NICE 2.0 i gang på fornemste vis.

 

NICE 2.0 har fået nye medlemmer 

Nye medlemmer af NICE 2.0. Folketingets service- og sikkerhedsafdeling byder hver dag mange gæster og turister velkommen på ’Borgen’. Det giver derfor rigtig god mening at byde Folketinget velkommen til NICE Forum, hvor de mest innovative virksomheder inden for turismens værdikæde deler nyeste viden og erfaringer inden for området.

Et andet nyt medlem er Hotel Skt. Petri, som vi også fik budt velkommen.

Fremadrettet vil vi gå i dialog med flere potentielle medlemmer til NICE Forum. Det er målet hele tiden at tilføre netværket ny energi og inspiration fra virksomheder, som har fokus på at skabe serviceoplevelser i verdensklasse.

Nye eksperimenter 

Flere af medlemmerne i NICE Forum København er allerede i gang med de næste eksperimenter, så inden længe vil vi være i stand til at berette om nye konkrete erfaringer, der kan inspirere og udvikle vores viden.

Alle NICE-medlemmer vil inden længe blive kontaktet af Eva Rehling, vores nye projektleder. Hun vil tale med jer om, hvordan I fremadrettet ser jeres egen rolle i forhold NICE 2.0. Vi skal herefter meget hurtigt i gang med ny research, flere eksperimenter og interessante laps.

Der er stadig stor interesse for NICE-projektet, og vi havde en række observatører med til NICE Forum-mødet – heriblandt Dansk Erhverv og Dansk Kyst og Naturturisme, som vi håber at få et rigtig godt samarbejde med.

NICE 2.0 er klar til et andet helt nyt samarbejde med smilets by, Aarhus

I version 2.0 bliver NICE nationalt, og vi udvider i første omgang geografisk til smilets by, Aarhus.

Aarhus Kommune, VisitAarhus, Aarhus City, Erhverv Aarhus og Erhvervsakademi Aarhus er klar til at etablere et nyt NICE Forum, og vi ser frem til at hjælpe Aarhus godt i gang med den erfaring og viden, vi fik i NICE-pilotfasen.

Næste møde 

Sæt kryds i kalenderen! Vi glæder os allerede til at invitere til næste møde i NICE Forum, som finder sted d. 12. september kl. 12.00 – 16.00. Lokationen bliver afsløret senere.

NICE-styregruppe og -projektleder ønsker alle en RIGTIG GOD SOMMER!