partnere

PARTNERE

 

vf_logo_webbillede_150px

Region Hovedstaden – Vækstforum Hovedstaden

Region Hovedstadens Vækstforum er stedet, hvor regionens vigtigste erhvervspolitiske aktører investerer i initiativer, der skaber vækst, job og praktikpladser.

NICE er støttet af Vækstforum Hovedstaden.

 

horesta_logo_farve

HORESTA

HORESTA er en landsdækkende branche- og arbejdsorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet og repræsenterer ca. 1.800 virksomheder og varetager derudover sekretariater for en række foreninger i turisme- og oplevelsesindustrien.

I NICE indgår HORESTA som branchepartner og arbejder bl.a. med at involvere og engagere virksomheder i NICE eksperimenter. Derudover varetager HORESTA også NICE-projektsekretariat, hvor den overordnede nationale plan udvikles og virkeliggøres.

 

cph_logo_farve

Cphbusiness

Cphbusiness er Danmarks største erhvervsakademi med ca. 4.800 fultidsstuderende spredt over fem afdelinger i København, Lyngby og Nordsjælland.

I NICE indgår Cphbusiness som uddannelsespartner og arbejder bl.a. mod at facilitere udbredelse og implementering af NICE mind-set på uddannelsesinstitutioner.

 

Aflangt PSHR logo

3F Privat Service, Hotel og Restauration

3F er Danmarks største fagforening, hvor afdelingen 3F Privat Service, Hotel og Restauration har omkring 27.600 medlemmer, som primært arbejder inden for hotel- og restaurationsbranchen og som rengørings- og serviceassistenter.

I NICE indgår 3F Privat Service, Hotel og Restauration som arbejdsmarkedspartner og bidrager bl.a. til NICE ved at facilitere udbredelsen af projektets resultater.

 

roskilde

Roskilde Universitet 

Roskilde Universitet (RUC) er med cirka 9.500 studerende Danmarks femte største universitet og tilgår vidensudvikling fra et projekt- og problemorienteret perspektiv.

I NICE indgår RUC som videnspartner og står bl.a. for research af NICE-eksperimenter samt formidling af viden genereret i projektets udviklings- og analysearbejde.

 

woco-better_0

Wonderful Copenhagen

Wonderful Copenhagen er hovedstadsregionens turismeorganisation, som arbejder for at fremme og udvikle erhvervs- og ferieturismen i Region Hovedstaden til gavn for almennyttige interesser.

I NICE indgår Wonderful Copenhagen som destinationspartner og bidrager til NICE gennem kommunikation af NICE-projektets aktiviteter og løbende aktiviteter samt afholdelse af en konference; NICE LIVE.

 

DanskErhverv.300x100

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, der repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd samt transport.

I NICE indgår Dansk Erhverv som branchepartner og arbejder bl.a. med at involvere og engagere virksomheder i NICE eksperimenter.

 

HK_HANDEL_pay3_rgbHK_PRIVAT_pay3_rgb

HK HANDEL – Fagforening med overenskomster og aftaler for ansatte i butik, på kontor eller lager i handelsbranchen.

HK PRIVAT – Fagforening som dækker alle privatansatte HK’ere, med undtagelse af butiks- og lagerområdet, der hører under HK HANDEL.

I NICE indgår HK HANDEL og HK PRIVAT som arbejdsmarkedspartnere og bidrager bl.a. til NICE, ved at facilitere udbredelsen af projektets resultater.