15. september 2017 13:07

Se film fra NICE Forummødet i Hovedstaden om de digitale muligheder her

D. 29. august var Arthur Hotels værter for mødet i NICE virksomhedsforum i Hovedstaden. Temaet for dagen var hvordan vi udnytter de digitale muligheder til at skabe bedre serviceoplevelser? Se program for dagen her.  Nedenfor kan du se film med interviews og oplæg fra dagen. På mødet blev denne caserapport udarbejdet af Seismonaut brugt som inspirationsmateriale.

møde arthurs beskåret

Erfaringer fra eksperiment på Arthur Hotels og NimatSPA v. Arthur Hotels og Baunhøj Connexion

Se oplæg og film om eksperimentet på Arthur Hotels og hør, hvad eksperimentet gik ud på og de læringer og resultater, der er blevet skabt i et spændende samarbejde mellem Arthur Hotels, NimatSPA, Baunhøj Connexion og praktikanter fra Cphbusiness. 

Digital brobygning – alternative virkeligheder v. Peter Franklin, stifter af Norse Theme Parks (http://www.norsethemeparks.com/)

På mødet fortalte Peter Franklin, stifter af Norse Theme Parks  om udviklingen af en virtual tema park – og hvordan brugen af nye teknologiske virkemidler kan skabe innovative og nærværende oplevelser. Se oplæg og film med interview med Peter Franklin her.

Magasins erfaringer med medarbejder App

På mødet fortalte training manager Martin Schwartzlose om Magasins erfaringer med at bruge en medarbejder App til at løfte kundeoplevelsen, skabe mersalg og øge medarbejderengagementet. Se oplægget her.

come as arthurs

Hvis du har spørgsmål så tøv ikke med at kontakte NICE sekretariatet.