27. september 2017 23:10

SINATUR HOTEL HARALDSKÆR HOPPER NED I DESIGNERENS VÆRKTØJSKASSE OG VIL SKABE KURSUS- OG KONFERENCEOPLEVELSER, DER ALDRIG GÅR I GLEMMEBOGEN

Signatur Hotel Haraldskær i Vejle tager designermetoder i brug, når det optimale kursus- eller konferenceophold skal skræddersyes til kræsne gæster fra ind- og udland. Det er Malene Stub Selmer fra Primus Motor, som er konsulent på NICE eksperimentet.

Projekt går ud på at hotellet via kundeindsigt og co-creation med kundernefinder frem til, hvilke konkrete ting, der skal eksperimenteres med. Helt konkret ønsker hotellet at tilrettelægge hele konferencekundens rejse – fra den første til den sidste kontakt. Derudover skal der foretages observationer, som kortlægger kundens rejse. Disse indsigter bruges til en co-creation-workshop, hvor kunderne samskaber på fremtidens optimale konferenceophold. Herefter laver hotellet små eksperimenter/prototyper, som afprøves i praksis og evalueres.

NICE-projektets eksperimenterende tilgang er afgørende for netop at arbejde med en dyb gæsteindsigt, co-creation med gæsterne – og med prototyper på gode oplevelser, der skal testes/laves eksperimenter med.

tjener til site