30. april 2015 08:01

Spred budskabet om NICE LIVE på sociale medier

Hjælp os med at sprede budskabet om vores fælles afslutningskonference, NICE LIVE, på de sociale medier. Brug evt. følgende fremgangsmåde på Facebook, LinkedIn og Twitter.    

Facebook

Start med at indsætte linket “www.tilmeld.dk/nicelive/” – når ”billedet” kommer frem, så slet linket igen og indsæt nedenstående tekst (eller noget der minder om det):

God service og unikke oplevelser skal ikke forklares – de skal opleves! Derfor præsenterer serviceprojektet NICE den anderledes afslutningskonference NICE Live i Bremen Teater d. 2 juni kl. 10.00, hvor sjove, rørende og uventede historier om service bliver præsenteret i et nyt format. På dagen finder vi ud af, hvordan vi sammen kan blive bedre til at yde god service og skabe serviceoplevelser for kunder i service,- turist- og oplevelsesbranchen!

LinkedIn

Start med at indsætte linket www.tilmeld.dk/nicelive/ – når ”billedet” kommer frem, så slet linket igen og indsæt nedenstående tekst:

Serviceprojektet NICE runder af med den anderledes afslutningskonference NICE Live i Bremen Teater d. 2. juni kl. 10.00, hvor vi sammen finder ud af, hvordan vi kan blive bedre til at yde god service og skabe serviceoplevelser for kunder i service- og turistbranchen!

I linkboksen kan teksten ændres til følgende: Invitation til NICE Live.
Brødteksten under kan være: Læs mere om NICE Live og bestil din billet her.

Twitter

Kopier nedenstående billede, indsæt det på Twitter og indsæt derefter nedenstående tekst med efterfølgende link:
Kom til den anderledes servicekonference NICE LIVE i Bremen Teater d. 2. juni. Læs mere på http://bit.ly/19pdWMo

nice_live_540x308