16. april 2018 09:55

Turister ønsker personlige oplevelser, som rører dem og efterlader stærke indtryk

Vi kan ikke konkurrere på prisen. Men vi kan konkurrere på at skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster, så de føler, at de får noget særligt med sig, når de er i Danmark. Turisterne forventer i dag ikke blot at få en god service. De ønsker personlige oplevelser, som rører dem og efterlader stærke indtryk. Det vil NICE gøre noget ved, var det brændende budskab fra Turismeforsker Jens Friis Jensen ved KICK OFF Forummødet i Nordjylland. Hør Jens fortælle om HVORFOR og HVORDAN, der arbejdes med det i NICE.

48 engagerede nordjyske virksomheder, havde tilmeldt sig til NICE KICK OFF Forummøde d. 15. marts i Nordjylland hos Aalborg Kongres og Kultur Center for at blive klogere på ”Hvad er NICE?” og ”Hvorfor er der brug for NICE?”

Målet med NICE er på tværs af turismens aktører at skabe en national bevægelse, som gør Danmark verdenskendt for god service og mindeværdige oplevelser uanset hvor i Danmark, gæsterne rejser. I oplæg fra Lars AP fra Fucking Flink blev der stillet skarpt på, De 5 vigtige skridt i at skabe en bevægelse. Det er bl.a. vigtig at lave et ‘lejrbål’ – et forum som NICE – hvor vi kan samles og udveksle erfaringer. Og hvor vi kan inspirere hinanden, sætte en fælles retning og opmuntre hinanden til få tingene til at ske.

Hør Turismeforsker Jens Friis Jensen fra RUC og Lars AP fra Fucking Flink fortælle mere om det i denne film: