Den nemme guide til at komme i gang med aktier

Den nemme guide til at komme i gang med aktier

Vil du gerne komme i gang med aktier, men synes du også, at det virker vildt uoverskueligt at følge med i de forskellige aktier, og hvornår man skal købe hvad? Det kan også være, at du har brug for hjælp til at finde ud af, hvordan du kommer i gang med at købe aktier, og hvilket platform der er bedst at bruge. Du kan finde svaret på det hele i denne artikel.

Hvilket platform skal jeg vælge?

Er det første gang, du skal handle med aktier, skal du vælge den platform, du vil gøre det hele på. Her kan det være smart som ny, at man vælger det, som der er flest, der bruger, og som de fleste anbefaler. Det er nemlig for det meste også det, der er det nemmeste at bruge. Her er eToro klart blandt aktieanbefalinger i dag.

Opret en konto og køb aktier

Når du har fundet din platform, som måske er eToro, er det på tide, at du opretter en konto og sætter penge ind, så du kan komme i gang med det, der virkelig er sjovt: nemlig selve det at købe aktierne. Vælger du eToro, har du valgt en platform, der er meget brugervenlig, så her er det ganske nemt at finde frem til, hvordan du kommer i gang med det hele.

Disse aktier kan være gode at købe i 2021

De bedste aktieanbefalinger for 2021 er følgende: Novo Nordisk, Tesla og Lundbeck. Der er ingen, der siger, at ud ikke kan investere i alle tre, men det afhænger naturligvis af, hvor mange midler du har at gøre godt med. Lige nu er både Tesla og Lundbeck lav i kurs, så det er aktier, du kan få til en billigere pris end på mange andre tidspunkter. Novo Nordisk er et nyt slankemiddel, der allerede har stor succes.

Her kan du blive endnu klogere på aktier

Se mere her for at lære mere om aktieanbefalinger og andet om aktier. Uden de rette aktieanbefalinger er det ikke nemt at komme til at have succes med sine aktier. Er der noget, der gælder, når det kommer til aktier, så er det nemlig timing. Det er heldigvis ”nemt” at have, hvis man bare sørger for at holde sig selv opdateret. Men hvis det bliver lidt af en hobby, så bliver det jo også ganske nemt. Sådan er der faktisk mange, der har det, eller kommer til at få det, når det kommer til aktier. I dag er det også så nemt konstant at tjekke, fordi man går rundt med mobilen i lommen. eToro har naturligvis en app, du kan bruge, hvor du kan holde øje med de forskellige bevægelser.