Få tjekket din kloak med en tv inspektion

Få tjekket din kloak med en tv inspektion

Opstår der problemer med dine afløb kan det mange gange skyldes, at der er opstået problemer med din kloak. Er problemerne opstået længere nede i din kloak, kan det være vanskeligt at komme ned i kloakken, og lokalisere hvor problemet er opstået henne.

 

I sådanne tilfælde er der behov for en tv inspektion, der på nem og hurtig vis, kan lokalisere problemerne i din kloak. Når der opstår problemer længere nede i din kloak, er den bedste løsning derfor ofte, at få et kloakfirma til at foretage en tv inspektion af din kloak.

 

Ved en tv inspektion føres der et kamera ned i din kloak, hvorfra der sendes et live feed til en tv skærm, så der kan følges med. Kameraet kan komme langt og dybt ned i kloakken, og kan derfor finde frem til ethvert problem, hvad enten der er tale om skader, brud eller tilstopninger.

 

Når din tv inspektion er blevet foretaget af din kloak, kan den have afsløret et behov for, at der foretages en kloakrensning, for at fjerne problemer med tilstopninger. I værste tilfælde er der sket skader og brud på din kloak, og der vil være behov for en mere omfattende reparation af din kloak.

Tv inspektion for rotter og rotteskader

Har du mistanke om at du har rotter i kloakken, kan det også være en stor fordel med en tv inspektion, der kan undersøge din kloak for forekomst af rotter. Har du rotter i kloakken kan det føre til store problemer, da rotter i kloakken vil føre til skader og brud på din kloak.

 

Derfor bør du få foretaget en tv inspektion efter rotter og rotteskader, så snart du får en mistanke om, at der er rotter i din kloak. Jo hurtigere du gør noget ved dit rotteproblem, jo større sandsynlighed er der for, at du undgår skader og brud på din kloak, med dyre og omfattende skader til følge.

Tv inspektion og kloakrensning

Når din tv inspektion har lokaliseret problemet med tilstopningerne af din kloak, kan kloakfirmaet der foretager din tv inspektion, også være behjælpelige med, at stå for kloakrensning af din kloak.

 

Det gøres ved hjælp af en slamsugning, der vil suge alt væske og andet affald op af kloakken. På den måde vil tilstopningerne og ophobninger i din kloak bliver fjernet, og din kloak vil igen få et frit og godt gennemløb.

 

Et sidste godt tip til at undgå omfattende og dyre skader på din kloak er, at sørge for at få et regelmæssigt tjek og vedligeholdelse. På den måde undgår du at tilstopninger og andre skader hober sig op, og det ender med, at du får et behov for akut kloakservice af din kloak.