Forskellige kaffeløsninger

Forskellige kaffeløsninger

Det bliver mere og mere populært for firmaer at finde kaffeløsninger. Det er dog ikke alle kaffeløsninger, som passer lige godt til alle firmaer. Derfor vil du i denne korte artikel kunne finde 5 forskellige kaffeløsninger, så du kan finde inspiration til hvordan andre firmaer har ordnet denne problematik. Kaffeløsninger til virksomheder er nemlig noget som flere og firmaer tager op, men hvad præcist indebærer det? og hvordan laver man en god kaffeløsning for sig selv og sine kollegaer? alt dette afhænger af situationen på arbejdspladsen, hvor mange i er og meget mere.

Det man typisk ser i de fleste virksomheder er den løsning, at man har en fælles kaffemaskine, som sjældent bliver rengjorte, og som de færreste tør tænke på hvornår sidst blev gjort rent. Der findes dog heldigvis bedre metoder hvorpå man kan få kaffe på arbejdet, uden at skulle i nærheden af en ulækker og slidt kaffemaskine.

Kaffeløsninger til virksomheden

Det er naturligvis en løsning, at man kan have den velkendte kaffemaskine, som medarbejderne kan bruge som de vil. Man løber dog ofte ind i den problematik, at den aldrig bliver rengjort og den bliver ulækker. Hvis det er den løsning, I kører med lige nu på din arbejdsplads, kan du med fordel overveje, at spørge dine kollegaer om i skulle opgradere til noget bedre.

en af de løsninger, som mange firmaer har taget i brug er fuldautomatiske kaffemaskiner. Ikke alene får du en bedre kop kaffe ved at bruge en sådan maskine, men rengøringen klarer den også selv, og det vil generelt skabe gladere medarbejdere, som vil glæde sig til sin næste kop kaffe, og vil glæde sig til den næste kaffepause. Selvom man naturligvis også skal arbejde når man på job, så gør det heller ikke noget, at ens medarbejdere smiler når de bevæger sig rundt i kontoret.

Andre løsninger

Den løsning, som de fleste tager brug af er ovenstående løsning med den automatiske espressomaskine. Man kan dog også vælge en anden løsning, som en manuel espressomaskine, en filterkaffemaskine eller forskellige kaffekværne og andre løsninger. Alt dette afhænger naturligvis af arbejdspladsen og ikke mindst hvad der er budget til. Det er klart, at nogle af disse maskiner er dyrere end andre, så man bliver også nødt til at tjekke i budgettet, om man kan få råd til en kaffemaskine, eller man bliver nødt til at nøjes med en billigere løsning.