Skab et sundt arbejdsmiljø med frugt og grønt

Skab et sundt arbejdsmiljø med frugt og grønt

Vil du gerne gøre noget godt for dine medarbejdere og jeres delte miljø på arbejdspladsen? Vil du gerne fremme trivsel og sundhed i blandt jer? Det kan blandt andet gøres med lækkert frugt og grønt til arbejdspladsen, som I alle kan nyde af og dele.

Et sundt arbejdsmiljø er vigtigt

Alle ved, at det er vigtigt med et sundt arbejdsmiljø. Miljøet på arbejdspladsen påvirker nemlig alle, da det jo typisk er et sted, man er næsten hver dag. Man skal føle sig værdsat, og man skal være motiveret til at arbejde, samtidig med at det skal være et behageligt sted at være, hvor man også trives rent socialt. Der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed, men det er langt fra umuligt. Der skal altså være fysisk, mentalt og socialt rart at være, og det er noget, der kan opnås på flere forskellige måder.

Frugt og grønt til medarbejderne

Det er en rigtig god idé at købe en frugtordning til arbejdspladsen, så I alle kan nyde et friskt stykke frugt i løbet af dagen. Det kan skabe motivation på arbejdspladsen, da man ofte føler sig mere værdsat i et firma, som er villig til at gøre lidt mere for sine medarbejdere. Derudover kan det skabe tættere bånd på arbejdspladsen, da alle kan spise frugt sammen eller bruge det som et let samtaleemne med kollegerne. Det er noget, der garanteret vil blive sat pris på af alle.

En opfordring til sundhed

Det er også en god idé med en frugtordning, fordi det opfordrer til sundhed. Der er selvfølgelig noget hyggeligt og klassisk ved ting såsom kageordninger, men det er i sandhed ikke godt for nogle af jer. Med frugt og grønt kan man se, at firmaet går op i medarbejdernes sundhed, og det er noget, man som medarbejder vil sætte pris på. Man føler sig også tit mere frisk i hovedet efter et stykke frugt end efter et stykke kage, da kage kan lægge sig tungt i maven, og frugt har mere tendens til at kvikke dig op.

Vælg Byens Grønttorv som leverandør

Er du i tvivl om, hvor du finder sådan en frugtordning? Det gør du hos Byens Grønttorv! De leverer frugt og grønt til hele Danmark, og de har et kæmpe udvalg, som du kan gå på opdagelse i. De har alt fra klementiner til rødbeder til tørrede frugter, samt helt klassiske og mere specielle ting. Du kan nemt købe og bestille det online, så det ankommer på arbejdspladsen, uden at du behøver at hente det eller lignende besvær. Det er en rigtig god måde, hvorpå du kan give arbejdsmiljøet et boost.

Frugt og grønt til alle

Alle kan da lide et stykke lækker frugt eller grønt på arbejdspladsen, som man kan nyde ind imellem dagens opgaver. Arbejdsmiljøet og trivslen kan blive forbedret af sådan en gestus, og det er noget, man da aldrig takker nej til. Klik ind på Byens Grønttorv og find den rette frugtordning til jer.