Derfor letter en rengøringsvogn arbejdsgangene

Derfor letter en rengøringsvogn arbejdsgangene

Er virksomheden vokset, så har i sikkert også fået rengøringspersonale ansat?
Vidste du at hvis du giver dit rengøringspersonale bedre forhold og de korrekte redskaber som f.eks. professionelle rengøringsmidler og en ordentlig rengøringsvogn, så bliver de meget mere effektive. Så du sparer både penge, og får et personale der hurtigere får overstået rengøringen.

Hvordan finder vi den rigtige rengøringsvogn?

Der er et stort udvalg af rengøringsvogne både til større og mindre rengøringsopgaver.

For af finde den rigtige vogn skal I selvfølgelig vurdere jeres behov, man kan nemlig få rigtig mange forskellige vogne med meget eller lidt plads til rengøringsmidler, ekstra plads til koste, gulvskrubber, spande, støvkoste osv. Og der findes selvfølgelig også ergonomiske vogne der både kan hæves og sænkes.
Derfor skal I kigge på:

  • Hvor meget plads I har der hvor vognen skal passere
  • Hvor mange rengøringsredskaber jeres rengøringspersonale kan have med rundt af gangen
  • Skal den kunne justeres i højden?
  • Betyder prisen noget?

Miljørigtig rengøring

Der kommer mere og mere fokus på miljørigtig rengøring, og det er ikke kun godt for miljøet at gøre rent på en grønnere måde, men også for firmakontoen.

Vi har for vane at bruge alt for meget rengøringsmiddel, men den daglige rengøring hvor der egentlig kun fjernes støv og lidt løst snavs kan sagtens udføres uden rengøringsmidler.
Vælger du klude og mopper i god kvalitetsfiber, så behøver du slet ikke at bruge andet end vand.
En gang om ugen kan du så bruge lidt skrappere rengøringsmidler, men helt almindeligt opvaskemiddel kan faktisk tage det meste, og dette fås også i en miljøvenlig udgave.

De helt skrappe og specielle rengøringsmidler er faktisk kun nødvendige ca. en gang om måneden. Hvis dit rengøringspersonale gør rent miljøvenligt er det også bedre for deres hænder og hud.

Få en miljørigtig rengøringsvogn

Rengøringsvogne fås faktisk også i miljøvenlige udgaver, hvis I ønsker at være miljøvenlige hele vejen igennem virksomheden.
Her er alt plastik lavet af 100% genanvendeligt plastaffald, som også bagefter kan genanvendes.
På den måde bliver rengøringsvognen meget bæredygtig. Da den er yderst robust kan den også holde i mange år.

Til dig, der gør rent i private hjem

Gør du rent i private hjem kan der være meget slæben ind og ud med alverdens redskaber, rengøringsmidler osv. Du kan få meget kompakte rengøringsvogne der nemt kan stå bag i din varebil. På den måde har du det hele samlet et sted og skal kun have vognen med ind og ud ved hver enkelt kunde.
Som selvstændig skal du også huske at passe på dig selv. Derfor bør du overveje en ergonomisk vogn der kan justeres i højden.