Pas på alle der arbejder i højderne

Pas på alle der arbejder i højderne

Når man er husejer, så er der nogle gange nogle ting, som man skal sørge for at holde øje med. Det er f.eks. meget vigtigt, at man har et tag, der er tæt, så man ikke får fugtskader på huset. Det kan være, at du på det seneste har holdt øje med dit tag og set, at det er på tide med forandring. Det kan være, at du faktisk skal have skiftet hele dit tag ud. Hvis det er tilfældet, så er det klart, at der er nogle, der må op og kravle på dit tag. Når folk arbejder i disse højder, så er det klart, at der er nogle risici involveret. Du kan heldigvis gøre dit for at sørge for, at dem, der arbejder på dit tag, har de bedste arbejdsvilkår.

Kom i gang med taget med ro i maven

Det kan i forvejen være nervepirrende, når der er noget ved ens hus, der skal fikses. Det kan være endnu mere skræmmende, hvis det er taget, fordi folk så skal så højt op for at arbejde. Det er ikke sikkert, at du kan sidde med ro i maven med tanken om, at der måske er nogle, der kan falde ned. Du kan sørge for at give dine ansatte bedre sikkerhed på arbejdspladsen med Faldsikring Danmark. Her kan du finde en masse forskellige produkter, der sikrer bedre sikkerhed for folk, der f.eks. arbejder på et tag.

 

Skal du selv op på taget?

Det kan også være, at du er en rigtig gør-det-selv-mand, og at det derfor er dig selv, der skal op på taget for at fikse noget. Det er også vigtigt, at man tænker på sin egen sikkerhed, og her kan du også vælge at købe nogle af produkterne fra Faldsikring Danmark.

 

Fatale konsekvenser

Hvis man først falder ned fra et tag, så er det svært at sige, hvilke komplikationer der følger med. Man kan nemt komme rigtig slemt til skade, når man falder fra sådan en højde. Der er f.eks. historier om folk, der er landet på ryggen, hvorefter de er blevet lamme fra nakken og ned. Der er endda nogle, der mister livet, fordi de lander på en meget uheldig måde. Det er langt fra ufarligt at arbejde på et tag. Man kan heldigvis gøre det en smule mere sikkert for sig selv – og andre – hvis man bare sørger for at have det rette sikkerhedsudstyr. Det er ikke alle, der husker at tænke på sikkerheden, når de skal i gang med at lave noget på huset. Den undskyldning kan du dog ikke bruge nu – så det er bare med at finde noget godt sikkerhedsudstyr!