Nørderi: Sådan virker en Crystal Clear ravlygte

Nørderi: Sådan virker en Crystal Clear ravlygte

Nørderi: Sådan virker en Crystal Clear ravlygte

Vil du gerne have en ravlygte? Så kan det være en god ide at investere i en dagslyslygte fra Crystal Clear serien. I denne artikel kan du blive klogere på Crystal Clear ravlygter og lære mere om, hvorfor de er så fantastiske at benytte.

Hvordan fungerer en almindelig ravlygte?

En ravlygte fungerer egentlig på en meget simpel måde. Det er en lygte, som alle ravjægerne brugere når de skal finde frem til ravet om natten. Det kan gøre det en hel del nemmere at finde frem til ravet.

Med en almindelig ravlygte vil ravet skinne kraftigt under den lyse stråle fra ravlygten. På den måde er det altså meget nemmere at finde. Der er mange danskere, der rapporterer, at de godt kan lide at gå på ravjagt og de specielle ravlygter gjorde det let at finde rav.

Du kan nemt anskaffe en almindelig ravlygte som dette og den koster ikke engang særlig meget. Det er især nemt at bestille den hjem på nettet, hvor du hurtigt kan finde frem til en del modeller – men mere om dette senere.

Hvordan fungere en Crystal Clear ravlygte?

En Crystal Clear ravlygte er lidt mere speciel fordi det faktisk er en dagslyslygte. Det vil sige, at dette er en ravlygte, som du kan bruge midt på dagen. Det er ikke altid, at man lige har lyst til at stå op når det endnu er helt mørkt for at tage på ravjagt. Det kan hurtigt ødelægge nattesøvnen og derudover er det jo koldt nede ved stranden om natten.

Med en dagslyslygte fra Crystal Clear kan du undgå dette. Det kræver godt nok lidt øvelse at benytte den. Men når du først har fået det lært, så er det slet ingen sag.

Du bruger såmænd din dagslyslygte fra Crystal Clear først, når du er i et område, hvor du har en mistanke om, at der ligger rav i nærheden. Du bruger denne dagslyslygte til at lyse I det område og hvis der er noget rav, som ligger og venter på dig, så vil det lyse op i blågrøn eller gulgrøn nuance. Det er dejligt nemt!

Du bruger en Crystal Clear dagslyslygte, når der er overskuet eller der generelt ikke er alt for lyst. Det kan for eksempel være umiddelbart regnvejr, hvor det endnu er ret mørkt over de hele. De tidlige morgenstunder kan du også benytte denne dagslyslygte i eller underskumringstiden en sen aften. Der skal bare ikke være for meget sollys. På den måde fungerer denne dagslyslygte bedst.

Du kan få en Crystal Clear dagslyslygte I mange forskellige modeller, så det handler om at undersøge sagerne lidt nærmere for at finde ud af, hvilken der er den rette for dig.

Du kan købe den på nettet

Det er dejligt nemt at bestille en dagslyslygte hjem. Du kan nemlig bare gøre det på nettet og få den leveret direkte til adressen. På den måde er der ingen grund til at rende til den ene og anden butik for at prøve at finde den.