Sådan sikres en effektiv og jævn nedslibning af beton

Sådan sikres en effektiv og jævn nedslibning af beton

Med diamantkopskiver og klinger til vinkelsliber har du værktøjet i orden, når du skal slibe i beton eller andre hårde materialer som granit og natursten.

 

Skal huset renoveres, eller skal der fjernes maling, tapetrester eller gamle belægninger og fliselim i hjemmet, så er en diamantklinge et uundværligt stykke værktøj, der let kan monteres på en vinkelsliber med M14-gevind.

Vælg den rette diamantkopskive til dit projekt og din vinkelsliber

Alt lige fra grove opgaver til finslibning af betonoverflader kan klares med en af Rivalds diamantskæreskiver, der er fremstillet i kraftige og pålidelige kvalitetsmaterialer. Skiverne fås imidlertid i forskellige modeller og diametre, og valget af kopsten afhænger naturligvis af projektet og af hvilket materiale, der skal slibes i.

 

Hvor nogle opgaver kræver en meget kraftig skive, som f.eks. når der er tale om ekstra hårdt beton eller sten, er en mindre kopskive ideel til slibeopgaver med begrænset plads, hvor man skal nå helt ind i hjørner og kanter.

 

De fleste har som udgangspunkt en diamantkopskive i Ø 125 mm til montering på vinkelsliber i sit arsenal. Dette er nemlig en god, standard, all-round klinge, som opfylder de flestes behov, uanset om man er professionel håndværker eller autodidakt handyman.

Nivellering og finslibning af beton, granit og andre hårde materialer

Hos Rivald egner de fleste af deres diamantkopskiver sig til effektiv slibning og nivellering af beton. Nivellering er imidlertid et fagudtryk, der betyder, at man udjævner højdeforskelle i en bestemt overflade – som f.eks. når der skal lægges gulv.

 

Når man monterer et nyt gulv i en bolig, er det alfa og omega, at undergulvet er plant, så det nye gulv ikke kommer til at gynge eller knirke. For at undgå eventuelle ujævnheder, kan diamantkopstenen anvendes til at fjerne det øverste lag beton og finslibe underlaget til en glat og ensartet flade.

 

Kopskivens grovhed er imidlertid afgørende for resultatet. De helt fine diamantkopskiver egner sig til mindre, ujævne toppe, mens klinger med grovere diamantstøv virkelig tager fat.

Alt du skal bruge af værktøj og redskaber samlet ét sted

Det er naturligvis ikke kun effektivt slibeværktøj i topkvalitet til konkurrencedygtige priser, man kan købe hos Rivald. Uanset hvad man har brug for og mangler af værktøj, redskaber, materialer og tilbehør, så finder man det med største sandsynlighed på deres webshop.

 

Hos Rivald er alle produkter nøje udvalgte efter kvalitet, så hvad enten der skal slibes, mures eller fræses professionelt, industrielt eller privat, sørger Rivald for, at man har værktøjskassen i orden.

 

Så giv dig selv og dit næste bygge- eller renoveringsprojekt de bedste forudsætninger og køb billigt murerværktøj, murerredskaber og tilbehør online hos Rivald i dag.